Wat is Boho, Bohemian of Boho Chic?

johhny_depp_boho_stijl

Boho is de afkorting voor de razend populaire Bohemian Chic look, een stijl die in korte tijd omarmd is door zowel vrouwen als mannen.

De stijl kenmerkt zich door sterke invloeden vanuit de Hippie tijd en “Ibiza sferen”. Bij de Boho stijl komen nonchalante, zelfs rommelige, elementen samen met chique details in de afwerking. Je kan daarbij denken aan een typisch sexties jurkje waarbij een paar luxe laarzen worden gedragen. Felle kleuren, kwastjes, grote kralen en bloemenprints zijn veelgeziene elementen in deze verfrissende en kleurrijke stijl.

De populariteit is overigens niet in de laatste plaats te danken aan Ibiza, het onder Nederlanders steeds populairder wordende “Hippie paradise” is een walhalla voor de echte Boho Lover.

las_dalias

Iedereen omarmt Boho Chic

De stijl is populair, je ziet het inmiddels overal om je heen en ook diverse beroemdheden gaan inmiddels (of al langere tijd) volgens deze trend gekleed. Enkele voorbeelden zijn Kate Moss, Sienna Miller en Johnny Depp.

Kate_moss_boho_stijl
johhny_depp_boho_stijl
mily-cirus
keith_richards_boho_stijl

Boho Sieraden

Natuurlijk is een outfit zonder sieraden niet af. Zeker in deze stijl spelen accessoires een belangrijke rol. In de Boho Stijl hoef je je zeker niet in te houden. Het mag veel, kleurrijk en groot. “Over The Top” bestaat eigenlijk niet en je kan dus helemaal losgaan.

Leren Veterketting heeft uiteraard een mooie selectie van de meest trendy Boho Chic sieraden in het assortiment. Daarbij komen zowel dames als heren volop aan bod en kunnen kiezen uit de mooiste kettingen waarmee je jouw outfit in 1 keer afstijlt.

De waardering van www.lerenveterketting.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 197 reviews.