Wij zijn pas tevreden als jij het bent. Daar hoort uiteraard snelle en gratis verzending bij!

Verzendkosten

Nederland

Bij Lerenveterketting.nl is de verzending gratis boven de € 10. Onder de € 10 rekenen we € 1.95 aan verzendkosten.

Wij werken uitsluitend met PostNL, bestellingen worden afgeleverd via gewone post, brievenbuspakket of pakket, net afhankelijk van jouw bestelling.

België

Wij versturen uiteraard ook gewoon naar België. De kosten hiervoor zijn € 2.95 per bestelling. Boven de € 10 is verzending gratis.

De verzendkosten voor jouw bestelling worden zichtbaar op het moment dat je naar de afrekenenpagina gaat.

Levertijd

Nederland

Wij doen elke dag zorgvuldig ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou afgeleverd te krijgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, verzenden wij dezelfde dag nog.

Uiteraard houden we jou op de hoogte in geval van vertraging.

Wij werken uitsluitend met PostNL, bestellingen worden afgeleverd via gewone post, brievenbuspakket of pakket, net afhankelijk van jouw bestelling.

Normaal gesproken zal de levering van jouw bestelling de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, met de PostNL brievenbuspost. Het komt echter weleens voor dat het een dagje of twee langer duurt. Helaas hebben wij geen invloed op dit tijdstip en kunnen dan ook geen toezeggingen doen of garantie geven over het exacte tijdstip van levering.

België

De levertijd voor bestellingen naar België ligt in de regel op 2 tot 5 werkdagen.

Ook in België hebben we helaas geen invloed op de bezorging en om die reden kunnen we geen toezeggingen doen of garanties geven omtrent het exacte tijdstip van levering.

Ik heb een verkeerd adres doorgegeven!

Dit kan natuurlijk voorkomen maar geen paniek! Neem gelijk contact met ons via email (links bovenin deze pagina). Wij proberen dan, als mogelijk, de zendinggegevens nog te corrigeren.

Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gehouden voor een verkeerde bezorging door jouw eigen fout. Uiteraard zullen we in dit soort gevallen alles in het werk stellen om de levering alsnog op het goede adres bezorgd te krijgen.